Administratiekantoor

Start

Afspraak

Diensten

Administratie

Jaarrekening

Belastingaangiften

Loonadministratie

Automatisering

Tarieven

Contact

Uw administratie in goede handen bij
ARCO Administratiekantoor!

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden en te bewaren die is afgestemd op de aard van uw bedrijf.
Maar een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang: niet alleen om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor uw bedrijfsvoering.
Met een goed bijgehouden administratie heeft u snel de beschikking over de cijfers en resultaten van uw onderneming om inzicht te krijgen in uw kosten, uw omzet en uw winst. Aan de hand hiervan kunt u inspelen op ontwikkelingen en uw activiteiten eventueel bijstellen.
Daarnaast vormt uw administratie de basis voor uw aangiften, zoals omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

 

Een goede administratie kost tijd.

Tijd die een ondernemer niet altijd heeft. Tijd die vele ondernemers liever besteden aan zijn of haar onderneming. Uitbesteden van uw administratie is dus eigenlijk zo vreemd nog niet. Zeker niet als u dit kunt uitbesteden aan een deskundig en betaalbaar administratiekantoor.

 

Uitbesteden van uw administratie kan op vele manieren

Wekelijks uw administratie uitbesteden

Stel u heeft een wat grotere onderneming met diverse personeelsleden in dienst, maar u bent niet groot genoeg voor een fulltime administrateur. U heeft wel iemand die de administratie wat bijhoudt maar deze heeft net niet de knowhow om u van goede bedrijfsinformatie te voorzien zoals bijvoorbeeld tussentijdse cijfers.
Wellicht is het dan voor u een idee om uw administratie wekelijks door mijn administratiekantoor te laten bijhouden. We spreken dan een vast dagdeel per week af, waarop ik bij u op het bedrijf de administratie kom doen.
Dit is slechts een voorbeeld. Vele variaties zijn bespreekbaar.

Periodiek uw administratie uitbesteden

Voor veel ondernemers zal het moment waarop de administratie bijgewerkt moet worden, samenvallen met de periodieke aangifte Omzetbelasting. Dit kan dan gaan om een maandelijkse aangifte, een kwartaalaangifte of een jaaraangifte.
U levert tijdig uw administratieve stukken aan, waarna ik voor u de administratie bijwerk alsmede de aangifte omzetbelasting voor u verzorg.
Naar gelang uw wensen kan de uitwisseling van stukken samengaan met een bespreking van de cijfers.
Ook hier geldt: vele variaties zijn bespreekbaar. Zo kan de uitwisseling van stukken gaan middels persoonlijk brengen of halen, of desgewenst per post.

 

Een ding is niet bespreekbaar en dat is dat uw administratie deskundig en tegen een betaalbaar tarief zal worden verzorgd.

 

Is uw interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact op:
info@arco-administratiekantoor.nl
Maar bellen mag natuurlijk ook. Ik sta u graag te woord. Kijk op de contact-pagina voor telefoonnummers.